pondělí 28. července 2014

Zpravodajství z Gazy



Tomáš Krystlík

O počínání palestinských Arabů jsem si udělal obrázek již před lety podle evidentně podvržených snímků a videosekvencí. Nyní jsem se dostal do e-mailového konfliktu s jedním jejich českým příznivcem kvůli tomu, že jsem kritizoval video z televizních zpráv, že v řadě pojízdných nosítek se zraněnými poklusem tlačených chodbou v jedné gazanské nemocnici byl někdo na nosítkách vezen k ošetření zcela nelogicky ve zcela zavřeném neprůhledném pytli na mrtvoly se zipem, což byla evidentně chyba arabského scénáře. To jsem neměl dělat, dostalo se mi poučení ve smyslu palestinské propagandy a připlachtilo mně e-mailem několik drastických snímků mrtvých a prokazatelně zraněných (snad) gazanských dětí.

Začal jsem tedy od té doby pozorněji sledovat zpravodajství německých TV-stanic (na české se nedívám, to není zpravodajství) a objevil jisté zákonitosti.

1. Zranění v Gaze se zásadně transportují během a nevykazují na záběrech známky zranění. Což je možná příčina onoho poklusu, aby diváku nezbyl čas pro podrobnější prohlídku předváděného. Ze sanitek do nemocnic je nepřemísťují sanitáři, nýbrž běžné obyvatelstvo. Oblíbené jsou záběry údajně zraněných dětí nesených v náručí opět během – tyto záběry prakticky převažují. K tomu plačící nezraněné děti a naříkající ženy. Zvláštní je, že na videozáběrech se i mrtvá těla k hrobu přemisťují během. Proč?

2. Pokud zranění jsou již po ošetření na nemocenském lůžku – opět převážně děti – nejsou jejich zranění k rozpoznání, občas je vidět něco bílého červeně prosáklého, ale zcela amatérsky přiloženého, což obvaz nepřipomíná.

3. Zčervenalá jsou zejména bílá prostěradla, do kterých jsou zabaleny mrtvoly v chladicích boxech gazanských piteven. To je proti veškeré logice a předpisům piteven, těla by měla být čistá a omytá, připravena k pohřbu.

4. Videozáběry ze vzduchu, ukazované v TV-zprávách dokumentují, že palestinskoarabští ozbrojenci zneužívají pro své přesuny sanitek, další záběry dokládají, že rakety proti Izraeli jsou odpalovány z obytných domů.

5. Aby obyvatelstvo Gazy nedošlo zbytečně k úhoně, používá izraelské letectvo následující taktiku. Zavolá obyvatelům domu, který má být demolován raketou, dotáže se, zda rozumějí ivrit, když ne, tak přejde telefonát do arabštiny. Vysvětlí se jim úmysl zničit budovu, že na střechu domu dopadne raketa s malou náloží, která jej „označí“ jako cíl. Pak mají obyvatelé domu 15 minut, aby dům opustili, než jej raketa s běžnou náloží zcela zničí. Selektivně ovšem – sousední budovy nedojdou úhony. Palestinští Arabové tuto taktiku popírají, stavějí proti útokům živé štíty – říkají obyvatelům domu, že když budou na střeše, že dům nebude zničen. To pravda není a vysvětluje to ztráty na životech již při výbuchu slabé, označovací nálože. En passant potvrdil izraelskou taktiku mladý Arab rozčilující se v jednom videozáznamu, že dům Izrael zasáhl raketou údajně bez předchozího „zaklepání“ slabou náloží. Občasné sekundární výbuchy obytných domů po zásahu izraelskou raketou natočených ze vzduchu dokládají, že v domě bylo skladiště zbraní nebo výbušnin.

6. Pokud se použije artilerie, je gazanské obyvatelstvo předem vyzváno, aby opustilo v určité lhůtě celou čtvrt.

Podle všeho je svět obětí palestinskoarabské manipulace veřejným míněním zinscenovanými záběry.


www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Krystlik-Zpravodajstvi-z-Gazy-328585?nocache=1

Žádné komentáře:

Okomentovat