neděle 12. ledna 2014

Policejní pitomci opět střílejí jako na Divokém východě



Tomáš Krystlík

V Praze před úřadem vlády nezastavil osobní vůz policajtům. Ti se ho jali pronásledovat, jelo se po dálnici do Plzně i 200km rychlostí (k čemu byly policii ony superrychlé VW-passaty se 250 km/h?), dvě policejní auta se srazila a zůstala nepojízdná (čeští policajti nedovedou jezdit vysokou rychlostí), za peníze daňových poplatníků byl zapojen i vrtulník, střílelo se. Měl snad vrtulník pronásledované auto zlikvidovat střelami vzduch-země? Řidič dopaden v Plzni péčí střílejících hrdinů Policie ČR, až se jim od bambitek kouřilo, s prostřeleným krkem, operován www.lidovky.cz/policie-pronasledovala-ujizdejici-auto-z-prahy-az-do-plzne-po2-/zpravy-domov.aspx?c=A140111_192557_ln_domov_hm

Daňový poplatník by se nyní měl ptát své vlády: Co bylo z hlediska obyvatel Česka hlediska přínosnější? Nechat ho jet, protože když ho nebudu pronásledovat, tak po čase klidně někde zastaví, nebo zdemolovat dvě policejní auta, vyplýtvat peníze za nasazení zcela zbytečné helikoptéry, způsobit ujíždějícímu těžké zranění a přitom potenciálně ohrozit všechny ostatní na trase pronásledování? Jestliže lucemburská zdravotní pojišťovna dotyčného řidiče bude zkoumat zavinění „úrazu“ řidiče, což s jistotou učiní, tak zaplatí veškerou léčbu a pracovní neschopnost dotyčného řidiče český stát, tedy daňoví poplatníci, neboť již nyní je evidentní, že policejní akce byla neadekvátní.

Být ministrem vnitra, tak bych všechny zúčastněné policajty svlékl z uniformy a demitoval bych do posouzení své viny z titulu jejich nejvyššího nadřízeného.


Žádné komentáře:

Okomentovat